BAM

Worker image

Single Page Web

BAM er bygget på node js og react js som en single page webapplikation, der er målrettet mobile browsere. BAM har valgt denne løsning for at kunne arbejde hurtigt og agilt med produktet. Det overvejes, om der skal udvikles en native mobil-app som supplement til løsningen.

BAM
Bygge- og Anlægsbranchens Mødested

IT KARTELLET har for et privat konsortium udviklet Bygge- og Anlægsbranchens Mødested -- BAM -- stedet hvor de professionelle kontakter skabes/stedet hvor de professionelle handler.

BAM er en online markedsplads, hvor virksomheder indenfor byggebranchen, håndværksmestre, entreprenører o.lign. kan tilbyde deres arbejdskraft og ressourcer. Har de ledig kapacitet i en bestemt periode, kan de annoncere dette i et opslag på BAM og lad alle andre i branchen vide, at de har mulighed for at få adgang til netop disse ressourcer, folk eller maskiner. Hurtigt, enkelt og effektivt.

BAM er også stedet, hvor professionelle i byggebranchen hurtigt, enkelt og overskueligt kan søge efter netop det, de mangler til den næste opgave - og få etableret kontakten til relevante leverandører. Disse søger blot efter hvad de mangler og ca. hvornår de skal bruge det - så får de adgang til hele branchens samlede udbud af arbejdskraft, maskiner og alt det andet, de har brug for, så deres næste projekt kommer sikkert i hus.

Det er meget enkelt at oprette sig, som bruger på BAM. Platformen indeholder funktionaliteter til at gemme de leverandører, man har gode erfaringer med, så man kan følge med i, om disse skulle have ledig kapacitet. Dermed tilbyder BAM også et opdateret kartotek med kontaktoplysninger på dem, der handles professionelt med.

BAM kan opleves her.

IT KARTELLET har fungeret som rådgiver - vedrørende teknikvalg, proces og koncept.