Skip to main content
11/03/2021
Kundecase: Saxo Bank

15 min

"De er frygtløse, de får tingene gjort - og de hjælper med at realisere vores visioner."

 

Hos Saxo Bank bruges Moodle e-learning til kurser for ansatte og kunder. Alene til den interne træning gennemfører flere end 1.700 medarbejdere kurser i trading og Saxo Banks eget system. IT-Kartellet har hjulpet med at udvikle platformen, så den i alle detaljer opfylder Saxo Banks vision om et fængende, moderne og effektivt læringsmiljø.

 

 

Nicholas James Whiting, Creative Director og Global Vice President i Saxo Bank, fortæller:

“Da jeg kom til, var de daværende samarbejdspartnere ikke rigtigt nået nogen vegne. Hele læringsprojektet var tørt og kedeligt - og det krævede et meget stort skridt at nå fra det daværende udgangspunkt til opfyldelsen af vores vision. Det har IT-Kartellet – efter vi lige skulle arbejde os ind på hinanden - evnet at hjælpe os med.

Vores læring skal være interessant og medrivende. Teknologisk avantgardistisk. Og det skal helt sikkert ikke være ens for alle. Eksempelvis har vi arbejdet en del med integrerede uddannelsesvideoer, der giver kursisten en nærmest overdådigt ægte oplevelse, og opfører sig forskelligt - afhængigt af, hvor kursisten er, og hvilket medie, der læres fra.”

Samarbejdet med IT-Kartellet passer os. Det er uformelt, enkelt og positivt.

”Samarbejdet med IT-Kartellet passer os. Det var ikke rosenrødt fra starten - i begyndelsen var vi fx nødt til at presse på for at få så hurtig en reaktionstid, som vi ønskede os. Vi lægger ikke skjul på, at vi er en krævende kunde med høje forventninger, og vi ønsker os ikke et almindeligt kunde/leverandør-forhold. Vi vil have en ægte og nær relation med partnerne. Derfor lagde vi selv en indsats i samarbejdet og talte om, hvad vi ønskede os af et partnerskab. IT-Kartellet har fanget det, og nu fungerer det uformelt, enkelt og positivt. Der er intet bureaukrati, vi kan tale med manden i toppen, og tingene bliver gjort.”

 

 

Vi er hverken nemme eller tålmodige, og vi skifter mening. IT-Kartellet følger med.

”IT-Kartellet er lykkedes med en lang række tilpasninger af Moodle’s udseende, funktionalitet og brugervenlighed. Vi opbyggede en road map for min vision, og slutresultatet er blevet godt – blandt andet hvordan de har formået at konvertere alle notater og idéer til et levende, lækkert system. Og det er sket i en proces, hvor vi ikke har været tålmodige at samarbejde med. Som kunde har vi fart på, får løbende inspiration og nye idéer, skifter glad mening, når muligheder åbner sig - og de er fulgt med vores behov, har opfyldt vores krav, og løst utallige problemer for os. Det, vi kan forestille os, får de til at blive til virkelighed.”

 

 

Vil du anbefale IT-Kartellet til andre virksomheder?

”Det er egentlig et rigtigt godt spørgsmål. Ja, det vil jeg faktisk, de ved nemlig, hvad de har med at gøre. Det har været en udfordring at komme til, hvor vi er nu. Vi kræver enorm agilitet og fleksibilitet, vi vil eksperimentere hele tiden, vi presser vores samarbejdspartnere hårdt og forlanger rigtigt meget af dem. Og IT-Kartellet har efterhånden forstået det – og leverer. Vi har lyst til at se, hvor langt udviklingen kan føre os, og vi regner med, at IT-Kartellet kan bringe os derhen, afslutter Nicholas James Whiting.

 

 

Det har IT-Kartellet lavet for Saxo Bank

  • Udviklet den teknologiske løsning på Moodles tekniske infrastruktur til Saxo Banks Trading Academy (1) 
  • Ved konfigurationen af de to Moodle sites har IT-Kartellet integreret e-learning platformene med Saxo Banks eksisterende Single Sign-On løsning, der er baseret på ADFS. Der er anvendt PHP Simple SAML på Moodle-siden til integration op i mod ADFS.
  • Løsningerne drives fra Amazon Webservice, som kvalitetsmæssig er nogle af de førende indenfor cloud baseret infrastruktur.
  • IT-Kartellet varetager hosting og applikations-support af de to Moodle sites. Der ydes 24/7-support med 1 times responstid og løsningen monitoreres af IT-Kartellet.

 

 

Om Saxo Bank

Siden Saxo Bank i juni 2001 modtog sin status som europæisk bank, er Saxo Bank hurtigt blevet en markant spiller inden for online investeringer, dette skyldes primært det skarpe fokus på kundeservice, konkurrencedygtige priser samt konstant fokus på udviklingen af en branchens førende handelsplatforme.

Saxo Bank A/S er en autoriseret og offentlig reguleret dansk bank, med speciale inden for online handel og investeringer på tværs af globale finansielle markeder. Saxo Bank giver private investorer og institutionelle kunder mulighed for at handle Valuta, CFD’er, ETF’er, Aktier, Futures, Optioner og andre derivater via vores prisvindende handelsplatform. Derudover tilbyder Saxo Bank også professionel portefølje- og formueforvaltning

 

Written by

Henrik Thorn
Managing Director
hth@it-kartellet.dk

Related blogs

No related blogs found

About us

Curious about how it looks behind the scenes? Check out the team behind IT Kartellet and learn about their biggest biggest internet achievements

Our services

Advanced Data Analytics
IT Security
Game Development
Internet of things
UX, UI & Frontend
Robotic Process Automation
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5